Teknologinen mielenhallinta

Ihmisen aivot ylläpitävät elintoimintoja, kuten sydäntä. Eikö olisikin hienoa, jos sydänviat voitaisiin ohjelmoida kuntoon samalla tavalla kuin tietokoneet? Epilepsia, ja skitsofrenia siirtyvät nopeasti historiaan, kun aivoja voidaan ohjelmoida vaikka kuinka kaukaa, samalla tavalla kuin kännyköitä. Mikäli mielenhallinta on totta, niin lienee telepatiakin.

Lienee selvä oletus, että jos olemme kyenneet luomaan älypuhelimet, ja hallinnoimaan niitä, niin pystymme samalla tavalla hallitsemaan myös aivoja. Tai kukaties tämä teknologia on jo kehitetty. Mahdollisesti maailmaan on aktivoitu matalan hertsimäärän radioaallot HAARP-keskuksilla.

Terrorismin uhka voidaan mahdollisesti poistaa. Mikäli ohjelmoimme kokonaisen kaupungin kaikki ihmiset tätä toimintaa vastaan. Voimme myös valita, että mitkä kaupungit ovat ohjelmoituja, ja mitkä eivät.

Tässä on luonnollisesti valtavia riskejä paitsi yksilölle, niin myös maapallolle. Jos esimerkiksi tarvitaan niin matala radiotaajuus, että se alkaa jotenkin puristamaan maailmaa, niin ylilataus saattaa räjäyttää tämän planeetan, joka on meidän ainut koti.

Yksilön mieli on myös tärkein yksilönoikeus, joten tämän muuntamiseen tarvitaan henkilön itsensä suostumus. Vai kuinka? Lienee kuitenkin mahdollista, että aivot voidaan kopioida samalla tavoin kuin kännykän sisältö. Onko yksilöllä siis oikeus myös kopioihinsa, ja mitä se kenellekin maksaa?

Mielenkiintoinen vaihtoehto on, että kopioitu yksilö elää täten tietokoneen muistissa, ja kenties hänet voidaan herättää jossain toisessa ruumiissa uudestaan henkiin. Onko Albert Einstein jälleen keskuudessamme?

Jos tälläinen teknologia on olemassa, niin toivon, että vuosina 2011, ja 2014 kuolleet isovanhempani on ladattu systeemiin, jotta voin jossain vaiheessa chattailla heidän kanssaan, ja kertoa että meidän kissalla menee varsin hyvin, joka on itsekin ollut mielenhallintaohjelmassa jo pitkään.

Eläinkokeet ovat mukavampi vaihtoehto kuin ihmiskokeet. Lääketiedettähän edistetään kokeilla, ja arvostamme enemmän ihmisen kuin rotan elämää. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme rupatella lemmikkien kanssa esimerkiksi futismatsista, ja kissan kulkureitit tulevat tietokoneelle näkyviin, koska näemme kaiken saman mitä kissakin. Voimme tällä oletuksella vakoilla ihmisten koteja näkemällä sen minkä heidän lemmikkinsäkin näkevät, ja ehkä joku haluaa reinkarnaation tiikerin ruumiiseen viidakoihin vaeltelemaan.

Rikollisuudesta jää aina kiinni, jos muistot voidaan poimia samalla tavalla kuin älypuhelimen kuvat, ja videot.

Jos vertaamme ihmisen aivosolujen kokoa älypuhelinten mikrosirujen komponentteihin, niin huomaamme hämmentävän yhtäläisyyden rakennekoossa. Nanometritarkkuudella yhtäläisyys alkaa olemaan samankaltainen. On myös huomioitavaa, että molemmat toimivat sähköllä. Olkoonkin niin, että aivoissa herzejä on ehkä 2-3 kun kännykässä noin 60. Siis oman älypuhelimen lataaminen omalla aivosähköenergialle veisi varmaankin muutaman päivän.

Mielenhallinta on varmasti paras tulevaisuudenmahdollisuus, ja kukaties se on jo täällä? Itse mainitsin vuonna 2009, että jonkun naisen takia voin siihen suostua, jos se on mahdollista. Se ainakin selittäisi, miksi minulle on käynyt niin monia hyviä yhteensattumia.