Salaisuuksia

Kurt Cobain

Syyllinen: Courtney Love

Todisteet: Viimeiseen kirjeeseen on loppuun jälkikäteen lisätty lause, joka ei lainkaan vastaa Kurtin ajattelutapaa.

Kurt lopetti lauseensa siihen, mikä tapahtuu ensin. Tämä lause loppuu siihen, mikä tapahtuu lopuksi. On erityisen huomioitavaa, että se on myös kirjoitettu täysin toisella käsialalla.

9/11 Iskut

Syyllinen: Richard Cheney

Todisteet: Väite matkustajalentokoneen törmäämisestä Pentagoniin on fysiikan lakien vastainen, koska alhaalla ilma on niin tiheää, että lentoreitti on mahdollinen vain sotilaslentokoneelle.

Prinsessa Diana

Toteuttaja: Britannian salainen palvelu

Avaimet:Prinssi Philip, ja Prinssi William

Todisteet: Törmäyksessä menehtyneen Dodin isä käytti 10miljoonaa puntaa tutkiakseen tapahtunutta, ja todisti että Britannian salaisen palvelun auto törmäsi Prinsessa Dianaa kuljettaneeseen autoon Ponte De l'Alman tunnelissa kuolemaan johtaneena yönä.

Olof Palme

Syyllinen: Ruotsin monarkki

Toteuttaja:Säpo, ja Bertil Wedin

Avaimet:Carl XVI Gustaf, ja Prinsessa Birgitta

Koska hän on itse asian minulle myöntänyt. Päättelin asian ensimmäistä kertaa vuonna 2002, kun kuljin ruotsinlaivalla. Tällöin kuulin jengiläisen sanoneen, että heidän ylin johtajansa on listinyt jonkun, ja romaninainen kommentoi 'siitä on esitetty erilaisia teorioita, mutta todisteet puuttuu'.

Carl Gustaf Christer Pettersson oli pääepäilty nimenomaan nimensä takia, ja tehtyään agressiivisen veriteon Kungsgatanilla. Lisäksi hänellä oli sama ulkonäkö salaisen palvelun Bertil Wedinin kanssa. On huomioitavaa, että Palme kohtasi loppunsa varsin kylmäverisen suunnitelman takia. Tutkinnat eivät sattumalta hidastuneet.

Presidentti Kennedy

Syylliset: Lyndon Baines Johnson, ja John Edgar Hoover

Avaimet:Kuningatar Elizabeth II, ja Prinssi Charles

Todisteet: Koska luodit tulivat eri suunnista oli kyseessä suunniteltu operaatio. Se, että politiikasta ja salaisesta tiedustelusta kaiken tietävät henkilöt sanovat, etteivät tiedä tästä mitään tarkoittaa, että he olivat itse syyllisiä. Avaimet tarvittiin, koska Kennedyllä oli muihin ylivertainen imago

Zodiac Killer

Syyllinen: Oletusarvoisesti Richard Gaikowski

Todisteet: Salaviestissä lukee nimi 'GYKE'. Lisäksi puhelinsoitto oli luettu paperille kirjoitetulle tekstille, joka vastaa toimittajantaustaa. Paperista luetun lisäksi rytmi, ja muu vastaa lopuksi puhuttuun 'goodbye' sanaan.

Jörg Haider

Syyllinen: Sotaoperaatio

Mossadin kommentti: Hän valitsi kohtalonsa, ja ehkä autoimme vähän. Herra Haider ei ollut juonut merkittävää alkoholimäärää edeltävinä hetkinä, vaan verinäytteen alkoholipitoisuus nousee kun se jätetään huoneilmaan. Jarrutusjäljistä myös huomaa, että ulkopuolinen interventio oli oletusarvo. Se, että tapahtunutta ei saa edes tutkia alkaa kertomaan kaiken.

MH370

Syyllinen: Zaharie Ahmad Shah. Lentokapteeni

Todisteet: Lento jatkui varsin hallitusti, ja kapteenin ajattelutapa vastaa psykopaattia, jollainen teon tekisi.

Suurempi mysteeri lienee, että konetta ei koskaan etsitty sieltä mihin merivirrat, ja mustan laatikon ping-äänet viittasivat. Lentopetroolin loputtua koneen lentosuunta on ilmeisesti käännetty, ja sitten kone on liitänyt niin pitkään kuin on voinut.

Bodom järven mysteeri

Syyllinen: Karl Valdemar Gyllström

Todisteet: Surmatöillä on tietty psykologia, ja tämä henkilö on ainut johon psykologia täsmää kokonaisuudessaan.